Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen, Ylempi AMK-tutkinto: YRKK15I
Opetussuunitelman tunnus: YRKK15I
- Tutkinto
- Tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto
- Tutkintonimike
- Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Laajuus
- 60 op
- Kesto
- 1.5 vuotta (60 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2015
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2015-2016 | 2016-2017 | Syksy 2015 | Kevät 2016 | Syksy 2016 | 1. / 2015 | 2. / 2015 | 3. / 2016 | 4. / 2016 | 5. / 2016 | 1. / 2016 | 2. / 2016 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| YRKK15I-1008 |
PAKOLLISET SYVENTÄVÄT OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||
| KA33B10 | Tutkimus- ja kehittämismenetelmät | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
| KA33B20 | Toimintaympäristön muutokset ja tulevaisuuden ennakointi | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
| KA33B30 | Riskien hallinta | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
| YRKK15I-1009 |
VALINNAISET SYVENTÄVÄT OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||
| KA33C60 | Tilaus-toimitusketjun kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||
| KA33C70 | Elintarviketuotannon uudet menetelmät | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
| KA33C80 | Tuotekehitysprosessin hallinta | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||
| YRKK15I-1010 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 ) |
0 - 5 | ||||||||||||
| KA33D10 | Strateginen johtaminen | 5 | ||||||||||||
| YRKK15I-1011 |
OPINNÄYTETYÖ
(Valitaan opintopisteitä: 30 ) |
30 | ||||||||||||
| Yhteensä | 60 | 20 | 10 | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 5 | 5 |
yamk::tutkintoon johtava koulutus
| 1 Syventävät ammattiopinnot |
| Tutkimus- ja kehittämismenetelmät |
| Toimintaympäristön muutokset ja tulevaisuuden ennakointi |
| Riskien hallinta |
| Tilaus-toimitusketjun kehittäminen |
| Elintarviketuotannon uudet menetelmät |
| Tuotekehitysprosessin hallinta |
| 2 Vapaasti valittavat opinnot |
| Strateginen johtaminen |
| 3 Opinnäytetyö |
|
Ei liitettyjä opintojaksoja |
| Luokittelemattomat |
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| YRKK15I-1008 |
PAKOLLISET SYVENTÄVÄT OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 |
| KA33B10 | Tutkimus- ja kehittämismenetelmät | 5 |
| KA33B20 | Toimintaympäristön muutokset ja tulevaisuuden ennakointi | 5 |
| KA33B30 | Riskien hallinta | 5 |
| YRKK15I-1009 |
VALINNAISET SYVENTÄVÄT OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 |
| KA33C60 | Tilaus-toimitusketjun kehittäminen | 5 |
| KA33C70 | Elintarviketuotannon uudet menetelmät | 5 |
| KA33C80 | Tuotekehitysprosessin hallinta | 5 |
| YRKK15I-1010 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 ) |
0 - 5 |
| KA33D10 | Strateginen johtaminen | 5 |
| YRKK15I-1011 |
OPINNÄYTETYÖ
(Valitaan opintopisteitä: 30 ) |
30 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.