Siirry suoraan sisältöön

Ravintorasvat, jäätelöt ja välipalatuotteet (5op)

Opintojakson tunnus: C-02467-BI00DW00

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijeriteollisuuden prosessit -moduuliin. Opiskelija ymmärtää ravintorasvojen, jäätelöiden ja muiden välipalatuotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa ravintorasvojen, jäätelöiden ja välipalatuotteiden valmistusmenetelmät ja osaa kuvata niiden valmistusvaiheet. Opiskelija osaa ratkaista prosesseihin liittyviä laskennallisia perustehtäviä- ja ongelmia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa keskeisimmät ravintorasvojen, jäätelöiden ja välipalatuotteiden valmistusmenetelmät ja ymmärtää niihin liittyvien prosessien toiminnan ja valmistuksen vaiheet. Opiskelija osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosessien laskennallisia perustehtäviä ja ongelmia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa soveltaa ja kehittää erilaisia ravintorasvojen, jäätelöiden ja välipalatuotteiden valmistusmenetelmiä ja osaa hallita prosesseja siten, että ymmärtää niihin liittyvän toiminnan merkityksen prosessin kannalta. Hän osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosesseihin liittyviä laskennallisia tehtäviä ja -ongelmia ja perustella ratkaisunsa.

Siirry alkuun