Juustot ja juustonkaltaiset tuotteet (5op)
Opintojakson tunnus: C-02467-BI00DV97
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Korkeakoulu
- Hämeen ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija ymmärtää juustonvalmistuksen kokonaisprosessin ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa juustojen ja juustonkaltaisten tuotteiden valmistusmenetelmät ja osaa kuvata niiden valmistusvaiheet. Opiskelija osaa ratkaista prosesseihin liittyviä laskennallisia perustehtäviä- ja ongelmia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa keskeisimmät juustojen ja juustonkaltaisten tuotteiden valmistusmenetelmät ja ymmärtää niihin liittyvien prosessien toiminnan ja valmistuksen vaiheet. Opiskelija osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosessien laskennallisia perustehtäviä ja ongelmia.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa soveltaa ja kehittää erilaisia juustojen ja juustonkaltaisten tuotteiden valmistusmenetelmiä ja osaa hallita prosesseja siten, että ymmärtää niihin liittyvän toiminnan merkityksen prosessin kannalta. Hän osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosesseihin liittyviä laskennallisia tehtäviä ja -ongelmia ja perustella ratkaisunsa.