Siirry suoraan sisältöön

Nestemäiset ja hapatetut meijerituotteet (5op)

Opintojakson tunnus: C-02467-BI00DV96

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija ymmärtää nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistusmenetelmät ja osaa kuvata niiden valmistusvaiheet. Opiskelija osaa ratkaista prosesseihin liittyviä laskennallisia perustehtäviä- ja ongelmia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa keskeisimmät nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistusmenetelmät ja ymmärtää niihin liittyvien prosessien toiminnan ja valmistuksen vaiheet. Opiskelija osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosessien laskennallisia perustehtäviä ja ongelmia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa soveltaa ja kehittää erilaisia nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistusmenetelmiä ja osaa hallita prosesseja siten, että ymmärtää niihin liittyvän toiminnan merkityksen prosessin kannalta. Hän osaa laatia ja ratkaista soveltavia prosesseihin liittyviä laskennallisia tehtäviä ja -ongelmia ja perustella ratkaisunsa.

Siirry alkuun