Ravintolan johtaminen: RAJO23
Tunnus: RAJO23
Kuvaus
Mitä tulee ottaa huomioon ruokapalvelujen suunnittelussa, toteuttamisessa, kehittämisessä ja johtamisessa? Ravintolan johtaminen -osaamiskokonaisuus antaa valmiuksia ruokapalvelujen laadukkuuden varmistamiseen ja kehittämiseen. Palveluyrityksen strategisen kehittämisen ja palvelumuotoilun avulla opetellaan tuottamaan laadukasta, liiketaloudellisesti kannattavaa ruokapalvelutoimintaa, jossa huomioidaan asiakasnäkökulma, palveluprosessi ja käytettävissä olevat resurssit. Lisäksi koulutuksessa perehdytään yritystalouden eri osa-alueiden hallintaan ja organisaatiokäyttäytymiseen.
Opiskelija voi halutessaan syventää osaamistaan myös valinnaisilla opintojaksoilla, joissa keskitytään teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin ruokapalveluiden kehittämisessä sekä ruokalistasuunnittelun optimointiin.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 |
Syksy
2023 |
Kevät
2024 |
Syksy
2024 |
1. / 2023 | 2. / 2023 | 3. / 2024 | 4. / 2024 | 5. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2024 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
RAJO23-1001 |
Ravintolan johtaminen
(Valitaan kaikki) |
25 | ||||||||||||
CA00DA65 | Palvelutuotannon suunnittelu | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | ||||||||
CA00DA62 | Yritystalouden hallinta | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
CA00DA63 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||
CA00DA68 | Ruokapalvelujen laadun kehittäminen | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||
CA00CX19 | Palveluyrityksen strateginen kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||
CA00DB75 | Palvelumuotoilu yrityksen kehittämistyökaluna | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | ||||||||
RAJO23-1002 |
Vaihtoehtoiset opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 10) |
0 - 10 | ||||||||||||
CA00CX24 | Teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
CA00DC02 | Ruokalistasuunnittelu | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||
Yhteensä | 25 | 21 | 14 | 11 | 10 | 14 | 5.5 | 5.5 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 7 | 7 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
RAJO23-1001 |
Ravintolan johtaminen
(Valitaan kaikki) |
25 |
CA00DA65 | Palvelutuotannon suunnittelu | 6 |
CA00DA62 | Yritystalouden hallinta | 5 |
CA00DA63 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 |
CA00DA68 | Ruokapalvelujen laadun kehittäminen | 3 |
CA00CX19 | Palveluyrityksen strateginen kehittäminen | 5 |
CA00DB75 | Palvelumuotoilu yrityksen kehittämistyökaluna | 4 |
RAJO23-1002 |
Vaihtoehtoiset opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 10) |
0 - 10 |
CA00CX24 | Teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa | 5 |
CA00DC02 | Ruokalistasuunnittelu | 5 |