Siirry suoraan sisältöön

Ravintolan johtaminen: RAJO23

Tunnus: RAJO23

Kesto:
1.5 vuotta (25 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2023

Kuvaus

Mitä tulee ottaa huomioon ruokapalvelujen suunnittelussa, toteuttamisessa, kehittämisessä ja johtamisessa? Ravintolan johtaminen -osaamiskokonaisuus antaa valmiuksia ruokapalvelujen laadukkuuden varmistamiseen ja kehittämiseen. Palveluyrityksen strategisen kehittämisen ja palvelumuotoilun avulla opetellaan tuottamaan laadukasta, liiketaloudellisesti kannattavaa ruokapalvelutoimintaa, jossa huomioidaan asiakasnäkökulma, palveluprosessi ja käytettävissä olevat resurssit. Lisäksi koulutuksessa perehdytään yritystalouden eri osa-alueiden hallintaan ja organisaatiokäyttäytymiseen.

Opiskelija voi halutessaan syventää osaamistaan myös valinnaisilla opintojaksoilla, joissa keskitytään teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin ruokapalveluiden kehittämisessä sekä ruokalistasuunnittelun optimointiin.

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 Syksy
2023
Kevät
2024
Syksy
2024
1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024 1. / 2024 2. / 2024
RAJO23-1001
Ravintolan johtaminen

(Valitaan kaikki)

25
CA00DA65 Palvelutuotannon suunnittelu 6 6 6 3 3
CA00DA62 Yritystalouden hallinta 5 5 5 2.5 2.5
CA00DA63 Organisaatiokäyttäytyminen 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00DA68 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 3 3 3 1 1 1
CA00CX19 Palveluyrityksen strateginen kehittäminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
CA00DB75 Palvelumuotoilu yrityksen kehittämistyökaluna 4 4 4 2 2
RAJO23-1002
Vaihtoehtoiset opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 10)

0 - 10
CA00CX24 Teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa 5 5 5 2.5 2.5
CA00DC02 Ruokalistasuunnittelu 5 5 5 2.5 2.5
Yhteensä 25 21 14 11 10 14 5.5 5.5 3.4 3.4 3.4 7 7

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
RAJO23-1001
Ravintolan johtaminen

(Valitaan kaikki)

25
CA00DA65 Palvelutuotannon suunnittelu 6
CA00DA62 Yritystalouden hallinta 5
CA00DA63 Organisaatiokäyttäytyminen 2
CA00DA68 Ruokapalvelujen laadun kehittäminen 3
CA00CX19 Palveluyrityksen strateginen kehittäminen 5
CA00DB75 Palvelumuotoilu yrityksen kehittämistyökaluna 4
RAJO23-1002
Vaihtoehtoiset opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 10)

0 - 10
CA00CX24 Teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa 5
CA00DC02 Ruokalistasuunnittelu 5