Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK): VAYLARESTO22

Opetussuunitelman tunnus: VAYLARESTO22

Kesto
2 vuotta (30 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2022
Opetuskieli
suomi

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 2023-2024 Syksy 2022 Kevät 2023 Syksy 2023 Kevät 2024 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024
Yhteensä 30

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLARESTO22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

13
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
VAYLARESTO22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

17
CA00DA69 Elintarvikkeet ja ravitsemus 7
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
CA00DA66 Matkailu- ja elämyspalvelut 2
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun