Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VAYLABIELI22

Opetussuunitelman tunnus: VAYLABIELI22

Kesto
2 vuotta (30 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2022
Opetuskieli
suomi

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 2023-2024 Syksy 2022 Kevät 2023 Syksy 2023 Kevät 2024 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024
Yhteensä 30

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLABIELI22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

16
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
VAYLABIELI22-1002
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

5
8B00CZ16 Algebra ja geometria 5
VAYLABIELI22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 7 )

7
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
VAYLABIELI22-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1 )

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun