Siirry suoraan sisältöön

Toisen asteen väylä, Agrologi (AMK), Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Restonomi (AMK): TAVAYLARUOKA25S

Opetussuunitelman tunnus: TAVAYLARUOKA25S

Kesto
1.5 vuotta (15 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2025
Opetuskieli
suomi

Kuvaus

Toisen asteen väylä:
Agrologi (AMK)
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Restonomi (AMK)

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 2026-2027 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 1. / 2025 2. / 2025 3. / 2026 4. / 2026 5. / 2026 1. / 2026 2. / 2026
Yhteensä 15

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
TAVAYLARUOKA25S-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

6
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4
TAVAYLARUOKA25S-1002
YHTEISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

6
XX00DT51 Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot 3
XX00DT52 Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot 3
TAVAYLARUOKA25S-1003
VAIHTOEHTOISET PERUS- JA AMMATTIOPINNOT

(Valitaan yksi )

3
9A00DT49 Maaperä ja vesitalous 1. 3
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
XX00DM05 Yrittäjyyden perusteet 3

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun