Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VAYLABIELI24K
Opetussuunitelman tunnus: VAYLABIELI24K
- Kesto
- 2 vuotta (30 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2024
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | 3. / 2024 | 4. / 2024 | 5. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2024 | 3. / 2025 | 4. / 2025 | 5. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2025 |
---|---|---|
Yhteensä | 30 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
VAYLABIELI24K-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
16 |
XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 |
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 |
XX00DM04 | Viestintätaidot | 4 |
8B00DM08 | Yrittäjyys ruoka-alalla | 3 |
YPO2C3 | Projektitoiminnan perusteet | 3 |
VAYLABIELI24K-1002 |
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
5 |
8B00CZ16 | Algebra ja geometria | 5 |
VAYLABIELI24K-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 10 ) |
7 - 10 |
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
VAYLABIELI24K-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1 ) |
1 |
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 |
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.