Siirry suoraan sisältöön

Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: LVBIELI22K

Tunnus: LVBIELI21

Kesto:
2 vuotta (15 op)

Aloituslukukausi:
Kevät 2022

Kuvaus

Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 2023-2024 Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
Syksy
2023
3. / 2022 4. / 2022 5. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023 1. / 2023 2. / 2023
LVBIELI21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
LVBIELI21-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 7)

7
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
LVBIELI21-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2
Yhteensä 15 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
LVBIELI21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
LVBIELI21-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 7)

7
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
LVBIELI21-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2