Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: LVBIELI22K
Tunnus: LVBIELI21
Kuvaus
Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 |
Kevät
2022 |
Syksy
2022 |
Kevät
2023 |
Syksy
2023 |
3. / 2022 | 4. / 2022 | 5. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 5. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
LVBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
6 | |||||||||||||||||
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 | |||||||||||||||||
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 | |||||||||||||||||
LVBIELI21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7) |
7 | |||||||||||||||||
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 | |||||||||||||||||
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | |||||||||||||||||
LVBIELI21-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 | |||||||||||||||||
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 | |||||||||||||||||
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 | |||||||||||||||||
Yhteensä | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
LVBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
6 |
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 |
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 |
LVBIELI21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7) |
7 |
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
LVBIELI21-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 |
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 |
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 |