Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: LVBIELI21
Opetussuunitelman tunnus: LVBIELI21
- Kesto
- 2 vuotta (15 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2021
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Lukioväylä, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 5. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 5. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
LVBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 | ||||||||||||||||
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||||||
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 | ||||||||||||||||
LVBIELI21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7) |
7 | ||||||||||||||||
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 | 7 | 7 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | |||||||||||
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||
LVBIELI21-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 | ||||||||||||||||
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
Yhteensä | 15 | 7 | 10 | 0 | 7 | 7 | 3 | 0 | 0 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 3.5 | 3.5 | 1 | 1 | 1 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
LVBIELI21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
6 |
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 |
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 |
LVBIELI21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 7 ) |
7 |
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
LVBIELI21-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1 ) |
1 |
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 |
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.