Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK): VAYLARESTO24K

Tunnus: VAYLARESTO24K

Kesto:
2 vuotta (30 op)

Aloituslukukausi:
Kevät 2024

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 2025-2026 Kevät
2024
Syksy
2024
Kevät
2025
Syksy
2025
3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2025 4. / 2025 5. / 2025 1. / 2025 2. / 2025
VAYLARESTO24K-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2 2 2 0.7 0.7 0.7
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4 4 4 1.3 1.3 1.3
XX00DM04 Viestintätaidot 4 4 4 1.3 1.3 1.3
CA00DK49 Yrittäjyys matkailu- ja palvelualalla 3 3 3 1.5 1.5
XX00DM01 Innovaatiot ja kehittäminen 2 2 2 1 1
VAYLARESTO24K-1002
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
CA00CX01 Asiakkaan kohtaaminen 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3 3 3 1.5 1.5
CA00DA66 Matkailu- ja elämyspalvelut 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5 5 5 2.5 2.5
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 1.5 1.5 1.5 1.5 0.5 0.5 0.5 0.8 0.8
Yhteensä 30 10 11.5 8.5 10 6 5.5 8.5 3.4 3.4 3.4 3 3 1.8 1.8 1.8 4.25 4.25

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLARESTO24K-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4
XX00DM04 Viestintätaidot 4
CA00DK49 Yrittäjyys matkailu- ja palvelualalla 3
XX00DM01 Innovaatiot ja kehittäminen 2
VAYLARESTO24K-1002
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
CA00CX01 Asiakkaan kohtaaminen 2
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
CA00DA66 Matkailu- ja elämyspalvelut 2
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3