Siirry suoraan sisältöön

Lukioväylä, Ruoka-ala, AGRO, RESTO, BIELI (AMK): LVRUOKA23

Opetussuunitelman tunnus: LVRUOKA23

Kesto
2 vuotta (15 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2023
Opetuskieli
suomi

Kuvaus

Lukioväylä, Agrologi (AMK)
Lukioväylä, Insinööri, Bio- ja elintarviketekniikka (AMK)
Lukioväylä, Restonomi (AMK)

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 Syksy 2023 Kevät 2024 Syksy 2024 Kevät 2025 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2025 4. / 2025 5. / 2025
LVRUOKA23-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

4
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4 4 4 2 2
LVRUOKA23-1003
YHTEISET RUOKA-ALAN OPINNOT

(Valitaan kaikki )

11
XX00CX20 Ruokaketjun toiminta 3 3 3 1 1 1
XX00CX21 Ruokaketjun vastuullisuus 3 3 3 1 1 1
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5 5 5 2.5 2.5
Yhteensä 15 10 5 4 6 5 0 2 2 2 2 2 2.5 2.5 0 0 0

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
LVRUOKA23-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

4
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4
LVRUOKA23-1003
YHTEISET RUOKA-ALAN OPINNOT

(Valitaan kaikki )

11
XX00CX20 Ruokaketjun toiminta 3
XX00CX21 Ruokaketjun vastuullisuus 3
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun