Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK): VAYLARESTO23K

Tunnus: VAYLARESTO22

Kesto:
2 vuotta (30 op)

Aloituslukukausi:
Kevät 2023

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 2023-2024 2024-2025 Kevät
2023
Syksy
2023
Kevät
2024
Syksy
2024
3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024 1. / 2024 2. / 2024
VAYLARESTO22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

13
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2 2 2 1 1
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2 2 2 1 1
YPO3A3 Viestintätaidot 3 3 3 1 1 1
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3 3 3 1 1 1
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3 3 3 1.5 1.5
VAYLARESTO22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

17
CA00DA69 Elintarvikkeet ja ravitsemus 7 7 7 2.3 2.3 2.3
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3 3 3 1.5 1.5
CA00DA66 Matkailu- ja elämyspalvelut 2 2 2 1 1
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5 5 5 2.5 2.5
Yhteensä 30 8 15 7 8 8 7 7 3 3 2 4 4 2.3 2.3 2.3 3.5 3.5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLARESTO22-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

13
XX00CG82 Opiskelu ammattikorkeakoulussa 2
XX00CZ96 Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot 2
YPO3A3 Viestintätaidot 3
YPO4A3 Tieto- ja viestintätekniikka 3
XX00CZ97 Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot 3
VAYLARESTO22-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

17
CA00DA69 Elintarvikkeet ja ravitsemus 7
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
CA00DA66 Matkailu- ja elämyspalvelut 2
CA00DA61 Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa 5