From Field to Fork: IEPFF25F
Opetussuunitelman tunnus: IEPFF25F
- Kesto
- 0.5 vuotta (30 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2025
- Opetuskieli
- englanti
Kuvaus
The School of Food and Agriculture of Seinäjoki University of Applied Sciences offers a one semester (30 ECTS) programme ‘From Field to Fork’ for international students. The applicants should be students enrolled at a partner university of Seinäjoki University of Applied Sciences.
                    
Lisätiedot
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | Syksy 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2025 | 
|---|---|---|
| Yhteensä | 30 | 
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| IEPFF25F-1001 | 
                                    Studies
                                 (Valitaan opintopisteitä: 30 ) | 30 | 
| IEPFF25F-1002 | 
                                    Basic Studies
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 12 ) | 0 - 12 | 
| KD06APSU012 | Finnish Language and Culture | 3 | 
| LT00DB97 | Intercultural Communication | 3 | 
| KD07AYEN026 | Professional English | 3 | 
| 8B00DA87 | Marketing Planning and Implementation in Food Chain | 3 | 
| IEPFF25F-1003 | 
                                    Mandatory Studies in Field to Fork
                                 (Valitaan kaikki ) | 5 | 
| 9Y00CL97 | Finnish Food and Bioeconomy | 5 | 
| IEPFF25F-1004 | 
                                    Professional Studies
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 25 ) | 0 - 25 | 
| IEPFF25F-1005 | 
                                    Agricultural Production
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | 
| 8B00DA91 | Crop Production and Animal Husbandry | 5 | 
| 8B00DA93 | Biosecurity | 5 | 
| IEPFF25F-1006 | 
                                    Food and Biotechnology
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 11 ) | 0 - 11 | 
| 8B00DA80 | Microbiology and Food Processing Hygiene | 5 | 
| 8B00DA86 | Sustainable Food System | 6 | 
| IEPFF25F-1007 | 
                                    Food and Hospitality
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 17 ) | 0 - 17 | 
| CA00CX22 | Planning of Menus | 5 | 
| CA00DT45 | Responsible Tourism | 2 | 
| CA00DU75 | Sustainable Development in Service Production | 3 | 
| CA00DU69 | Food and Nutrition | 7 | 
| IEPFF25F-1008 | 
                                    Project Studies
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | 
| 9A00DM25 | Project Studies in Bioeconomy | 2 - 10 | 
| 8B00CM13 | Project Studies in Food Technology | 2 - 10 | 
| CA00CM15 | Project Studies in Food and Hospitality Management | 2 - 10 | 
| IEPFF25F-1009 | 
                                    Practical Training
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 2 ) | 0 - 2 | 
| 9A00BU13 | Practical Farming | 2 | 
| IEPFF25F-1010 | 
                                    Free-elective Studies
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
