Siirry suoraan sisältöön

From Field to Fork: IEPFF25F

Opetussuunitelman tunnus: IEPFF25F

Kesto
0.5 vuotta (30 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2025
Opetuskieli
englanti

Kuvaus

The School of Food and Agriculture of Seinäjoki University of Applied Sciences offers a one semester (30 ECTS) programme ‘From Field to Fork’ for international students. The applicants should be students enrolled at a partner university of Seinäjoki University of Applied Sciences.

Lisätiedot

www.seamk.fi/fromfieldtofork

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 Syksy 2025 1. / 2025 2. / 2025
Yhteensä 30

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
IEPFF25F-1001
Studies

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
IEPFF25F-1002
Basic Studies

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 12 )

0 - 12
KD06APSU012 Finnish Language and Culture 3
LT00DB97 Intercultural Communication 3
KD07AYEN026 Professional English 3
8B00DA87 Marketing Planning and Implementation in Food Chain 3
IEPFF25F-1003
Mandatory Studies in Field to Fork

(Valitaan kaikki )

5
9Y00CL97 Finnish Food and Bioeconomy 5
IEPFF25F-1004
Professional Studies

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 25 )

0 - 25
IEPFF25F-1005
Agricultural Production

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
8B00DA91 Crop Production and Animal Husbandry 5
8B00DA93 Biosecurity 5
IEPFF25F-1006
Food and Biotechnology

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 11 )

0 - 11
8B00DA80 Microbiology and Food Processing Hygiene 5
8B00DA86 Sustainable Food System 6
IEPFF25F-1007
Food and Hospitality

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 17 )

0 - 17
CA00CX22 Planning of Menus 5
CA00DT45 Responsible Tourism 2
CA00DU75 Sustainable Development in Service Production 3
CA00DU69 Food and Nutrition 7
IEPFF25F-1008
Project Studies

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
9A00DM25 Project Studies in Bioeconomy 2 - 10
8B00CM13 Project Studies in Food Technology 2 - 10
CA00CM15 Project Studies in Food and Hospitality Management 2 - 10
IEPFF25F-1009
Practical Training

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 2 )

0 - 2
9A00BU13 Practical Farming 2
IEPFF25F-1010
Free-elective Studies

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun