Siirry suoraan sisältöön

KasvistuotteetLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: 8B00CX67

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Matti-Pekka Pasto
Merja Kyntäjä

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa selittää syötävien kasvien käyttöön liittyviä ominaisuuksia ja laatuun vaikuttavat tekijöitä.
Opiskelija osaa soveltaa kasvistuotteiden keskeisiä valmistusprosesseja ja osaa ratkaista sekä laatuun ja tuoteturvallisuuteen liittyviä tekijöitä.

Sisältö

Syötävät kasvit elintarvikkeiden raaka-aineena
Kasvisten laatuun vaikuttavat tekijät
Kasvisten säilytys- ja prosessointitavat
Kasvistuotteiden kehittäminen

Esitietovaatimukset

Elintarviketeknologian perusteet
Elintarviketeknologia

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa selittää syötävien kasvien käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät tyydyttävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa selittää syötävien kasvien käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät hyvin. Hän osaa yhdistää oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa selittää syötävien kasvien käytön, ominaisuudet, yleiset prosessointitavat ja säilytysmenetelmät kiitettävästi. Hän osaa luoda aihepiirin puitteissa uusia merkityksiä sekä osoittaa innovatiivisuutta oppimaansa soveltaen.

Siirry alkuun