Siirry suoraan sisältöön

Robopuulaaki kilpailuLaajuus (2 op)

Tunnus: 8A00CH62

Osaamistavoitteet

Kurssin tavoitteena on tutustua automaatiotekniikan koulutusohjelmissa tyyppillisiin ohjelmistoihin ja laitteisiin. Kurssin sisältö vaihtelee kursissa valitun projektin mukaan. Opiskelija oppii projektimaiseen työskentelyyn. Opiskelija oppii 3D-CAD-mallinnuksen perusteet ja osaa tehdä markkinointimateriaalia.

Sisältö

Kurssi on kilpailun muotoon rakennettu projekti. Opiskelijat tutustuvat projektissa tarvitsemiinsa automaatiotekniikan laboratoriolaitteisiin ja tietokonohjelmistoihin. Projektit ovat suunniteltu työelämälähtöisesti. Projekti on pitänyt sisällään uuden ja innovatiivisen tuotteen suunnittelua. Tuotteelle on laadittu markkinointimateriaali ja siitä on tehty 3D-CAD-malli. Lisäksi tuotteista on myös 3D-tulostettu pikamalli.

Esitietovaatimukset

Kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Kurssi on hyväksytty, jos opiskelija osallistuu projektiin, tuottaa suunnittelu ja markkinointimateriaalia sekä osallistuu kurssin kilpailuun.

Lisätiedot

Kurssille on tarkoitus osallistua sekä lukio-opiskelijoita, että jo tekniikan insinöörialojen ja liiketalouden opiskelijoita sekä myös muita kurssista kiinnostuneita opiskelijoita.