Ajankohtainen ravitsemusprojektiLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: CA00CX30
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
- Vastuuhenkilö
- Kaija Nissinen
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisen projektin. Opiskelija osaa käyttää tiedonhankinnan menetelmiä ja rakentaa projektille teoreettisen viitekehyksen. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta ja osaa selittää ja tehdä johtopäätöksiä projektista.
Sisältö
Ravitsemusprojektin suunnittelu ja toteutus ajankohtaisesta ravitsemusaiheesta sekä sen raportointi.
Esitietovaatimukset
Ravitsemustutkimus
Ravitsemusviestintä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tarvitsee runsaasti ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän toimii kaavamaisesti. Raportissa esitetään heikosti projektin tuotoksia ja johtopäätökset ovat hajanaiset ja kytkeytyvät vähäisesti teoriaan.
Hän osaa vain joiltakin osin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa ohjattuna suunnitella ja toteuttaa projektin. Hän osaa käyttää projektin aikana tietojaan ravitsemuksesta. Raportissa esitetään projektin tuotoksia ja johtopäätökset perustuvat pääsääntöisesti projektiin sekä teoriaan.
Hän osaa pääosin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija hyödyntää tehokkaasti saamaansa ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta luovasti ja pätevästi. Raportissa esitetään kattavasti projektin tuotokset ja johtopäätökset perustuvat selkeästi projektiin sekä teoreettiseen viitekehykseen.
Opiskelija on aktiivinen ja hänellä on valmius soveltaa oppimaansa käytäntöön sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä toimintaa. Hän osaa noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa täsmällisesti.
Lisätiedot
Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi.