SEAMKLAPPI2526
Erillisen opintokokonaisuuden tunnus: SEAMKLAPPI2526
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| 8B00CX55 | Elintarvikekemia | 5 |
| 8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
| 8B00BS81 | Elintarvikeprosessit | 5 |
| 8B00CX56 | Elintarviketeknologian perusteet | 4 |
| 8B00CX70 | Juomaprosessit | 5 |
| 8B00DK53 | Lihateknologia | 3 |
| 8B00CY95 | Lihatuotteiden kehittäminen | 5 |
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | Syksy 2025 | 1. / 2025 |
|---|---|---|---|---|---|
| SEAMKLAPPI2526 |
SEAMKLAPPI2526
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) |
0 | |||
| 8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 | |||
| 8B00CX55 | Elintarvikekemia | 5 | |||
| 8B00CX56 | Elintarviketeknologian perusteet | 4 | |||
| 8B00BS81 | Elintarvikeprosessit | 5 | |||
| 8B00CX70 | Juomaprosessit | 5 | |||
| 8B00DK53 | Lihateknologia | 3 | |||
| 8B00CY95 | Lihatuotteiden kehittäminen | 5 | |||
| Yhteensä | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ei toteutuksia käynnissä
Ei päättyneitä toteutuksia