Siirry suoraan sisältöön

SEAMKLAPPI2526

Erillisen opintokokonaisuuden tunnus: SEAMKLAPPI2526

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 Syksy 2025 1. / 2025
SEAMKLAPPI2526
SEAMKLAPPI2526

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 )

0
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX55 Elintarvikekemia 5
8B00CX56 Elintarviketeknologian perusteet 4
8B00BS81 Elintarvikeprosessit 5
8B00CX70 Juomaprosessit 5
8B00DK53 Lihateknologia 3
8B00CY95 Lihatuotteiden kehittäminen 5
Yhteensä 0 0 0 0

Ei toteutuksia käynnissä

Ei päättyneitä toteutuksia

Siirry alkuun