Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikealan lainsäädäntö (2 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00CX64-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 14.01.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
07.01.2026 - 10.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Ilmari Äijö
Opintojakso
8B00CX64

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.

Sisältö

Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset

Oppimateriaalit

- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.

Opetusmenetelmät

Videoluennot, harjoitukset ja tehtävät

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 54 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi sekä tekemään johtopäätöksiä. Hän kykenee osoittamaan oppimansa soveltamista.

Siirry alkuun