Elintarvikealan lainsäädäntö (2 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00CX64-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
10.11.2025 - 14.01.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
07.01.2026 - 10.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Ilmari Äijö
- Opintojakso
- 8B00CX64
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.
Sisältö
Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset
Oppimateriaalit
- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.
Opetusmenetelmät
Videoluennot, harjoitukset ja tehtävät
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 54 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi sekä tekemään johtopäätöksiä. Hän kykenee osoittamaan oppimansa soveltamista.