Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikemikrobiologian laboratoriotyöt (3 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00DT55-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.11.2024 - 19.02.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
03.03.2025 - 31.05.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Merja Kyntäjä
Mira Björkbacka
Ajoitusryhmät
Lähialue (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
Pitkämatka (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
Ryhmät
MBIELI25
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
Pienryhmät
Lähialue
Pitkämatka
Opintojakso
8B00DT55

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa työskennellä mikrobiologian laboratoriossa, hallitsee mikrobiologisia menetelmiä ja kykenee tekemään mikrobiologisia perusanalyysejä.

Sisältö

Perusmenetelmät laboratoriotyöskentelyssä
Näytteenotto ja näytteiden käsittely

Oppimateriaalit

Opettajan materiaali
Sojakka. K., Välimäki. M-L. (2011) Ammatillinen mikrobiologia. Opetushallitus

Opetusmenetelmät

Laboratoriotyöskentely, raportointi ja laskuharjoitukset

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Laboratoriotyön osuus voidaan korvata laborantin tutkinnolla

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä 81 h
- josta läsnäoloa vaativaa työskentelyä 18 h
- josta itsenäistä opiskelua 63 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi sekä esittämään johtopäätöksiä. Hän osoittaa innovatiivisuutta soveltaen oppimaansa

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Siirry alkuun