Elintarvikemikrobiologian laboratoriotyöt (3 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00DT55-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
11.11.2024 - 19.02.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
03.03.2025 - 31.05.2025
Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Merja Kyntäjä
- Mira Björkbacka
- Ajoitusryhmät
- Lähialue (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
- Pitkämatka (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
- Ryhmät
-
MBIELI25Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
- Pienryhmät
- Lähialue
- Pitkämatka
- Opintojakso
- 8B00DT55
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa työskennellä mikrobiologian laboratoriossa, hallitsee mikrobiologisia menetelmiä ja kykenee tekemään mikrobiologisia perusanalyysejä.
Sisältö
Perusmenetelmät laboratoriotyöskentelyssä
Näytteenotto ja näytteiden käsittely
Oppimateriaalit
Opettajan materiaali
Sojakka. K., Välimäki. M-L. (2011) Ammatillinen mikrobiologia. Opetushallitus
Opetusmenetelmät
Laboratoriotyöskentely, raportointi ja laskuharjoitukset
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Laboratoriotyön osuus voidaan korvata laborantin tutkinnolla
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä 81 h
- josta läsnäoloa vaativaa työskentelyä 18 h
- josta itsenäistä opiskelua 63 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi sekä esittämään johtopäätöksiä. Hän osoittaa innovatiivisuutta soveltaen oppimaansa
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita.