Elintarvikemikrobiologian laboratoriotyötLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: 8B00DT55
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa työskennellä mikrobiologian laboratoriossa, hallitsee mikrobiologisia menetelmiä ja kykenee tekemään mikrobiologisia perusanalyysejä.
Sisältö
Perusmenetelmät laboratoriotyöskentelyssä
Näytteenotto ja näytteiden käsittely
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi sekä esittämään johtopäätöksiä. Hän osoittaa innovatiivisuutta soveltaen oppimaansa