Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikemikrobiologian laboratoriotyötLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: 8B00DT55

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa työskennellä mikrobiologian laboratoriossa, hallitsee mikrobiologisia menetelmiä ja kykenee tekemään mikrobiologisia perusanalyysejä.

Sisältö

Perusmenetelmät laboratoriotyöskentelyssä
Näytteenotto ja näytteiden käsittely

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa toimia työohjeiden mukaisesti sekä työskennellä turvallisesti laboratoriossa ja pystyy esittämään tuloksia selkeästi sekä esittämään johtopäätöksiä. Hän osoittaa innovatiivisuutta soveltaen oppimaansa

Siirry alkuun