Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikealan lainsäädäntö (2 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00CX64-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.11.2024 - 28.02.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.03.2025 - 27.04.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 60
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Ilmari Äijö
Ajoitusryhmät
Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa) (Koko: 1 . Avoin AMK : 1.)
Ryhmät
MBIELI24
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
BIELI24
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Päivätoteutus
MBIELI25
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
Pienryhmät
Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa)
Opintojakso
8B00CX64

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.

Sisältö

Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset

Oppimateriaalit

- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.

Opetusmenetelmät

Videoluennot, harjoitukset ja tehtävät

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 54 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi sekä tekemään johtopäätöksiä. Hän kykenee osoittamaan oppimansa soveltamista.

Siirry alkuun