Elintarvikealan lainsäädäntö (2 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00CX64-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
11.11.2024 - 28.02.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
01.03.2025 - 27.04.2025
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Ilmari Äijö
- Ajoitusryhmät
- Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa) (Koko: 1 . Avoin AMK : 1.)
- Ryhmät
-
MBIELI24Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
-
BIELI24Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Päivätoteutus
-
MBIELI25Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Monimuotototeutus
- Pienryhmät
- Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa)
- Opintojakso
- 8B00CX64
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.
Sisältö
Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset
Oppimateriaalit
- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.
Opetusmenetelmät
Videoluennot, harjoitukset ja tehtävät
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 54 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi sekä tekemään johtopäätöksiä. Hän kykenee osoittamaan oppimansa soveltamista.