Elintarvikealan lainsäädäntö (2 op)
Toteutuksen tunnus: 8B00CX64-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 06.03.2022
Ajoitus
07.03.2022 - 15.05.2022
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettaja
- Ilmari Äijö
Vastuuhenkilö
Jukka Kauppila
Opiskelijaryhmät
-
BIELI21Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
-
BIELI21BInsinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
-
BIELI21AInsinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.
Sisältö
Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset
Oppimateriaalit
- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitukset ja tehtävät
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi. Hän kykenee yhdistämään oppimaansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija pystyy hankkimaan tietoja elintarvikelainsäädännön ohjeistuksista ja pystyy esittämään niitä selkeästi sekä tekemään johtopäätöksiä. Hän kykenee osoittamaan oppimansa soveltamista.