Juustot ja juustonkaltaiset tuotteet (5op)
Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DV97-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 03.05.2024 - 18.10.2024
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 28.10.2024 - 20.12.2024
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Korkeakoulu
 - Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 0 - 8
 
- Opintojakso
 - C-02467-BI00DV97
 
Arviointiasteikko
1-5
                    
Tavoitteet
Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija ymmärtää juustonvalmistuksen kokonaisprosessin ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.