Siirry suoraan sisältöön

Meijerin perusprosessit (5op)

Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DV95-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.05.2024 - 18.10.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.10.2024 - 20.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 8
Opintojakso
C-02467-BI00DV95

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija tuntee meijerin perusprosessit ja osaa hyödyntää niitä osana valmistusprosessia. Opiskelija ymmärtää eri perusprosessien merkityksen osana jalostuksen kokonaisuutta ja osaa valita oikeat menetelmät eri meijerituotteiden prosessoimiseksi. Opiskelija tuntee eri prosessilaitteiden toimintaperiaatteet ja osaa hyödyntää laitetuntemusta prosessien suunnittelussa.

Siirry alkuun