Siirry suoraan sisältöön

Kestävä ruokaketjun johtaminen kiertotaloudessa (5op)

Toteutuksen tunnus: YE00CG40-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.03.2019 - 14.04.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.05.2019 - 30.08.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 30
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Agrologi (AMK)
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Hanne Ala-Harja
Ryhmät
VVO
VVO-ryhmä Peppiä varten
Opintojakso
YE00CG40

Tavoitteet

Opiskelija tuntee kiertotalouden keskeiset periaatteet. Opiskelija osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja niiden keskeiset prosessit. Opiskelija osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen periaatteita ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja. Opiskelija tunnistaa kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä ruokaketjun prosesseja ja osaa nimetä kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita.

Sisältö

- Ruoan toimitusketjun osat
- Toimitusketjun johtaminen ja mittarit
- Kiertotalouden mukainen johtaminen

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa nimetä jonkun kiertotalouden keskeisen periaatteen, osaa nimetä ruoan toimitusketjun joitakin osia ja prosesseja. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen jonkun periaatteen ja tunnusluvun. Opiskelija osaa nimetä jonkun kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistän toimenpiteen ja prosessin ruokaketjussa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee kiertotalouden keskeisiä periaatteita, osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja keskeisiä prosesseja. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen joitakin keskeisiä periaatteita ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja. Opiskelija tuntee kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä toimenpiteitä ja prosesseja ruokaketjussa ja tunnistaa kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita ja osaa perustella niitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tuntee hyvin kiertotalouden keskeiset periaatteet, osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja keskeiset prosessit. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen keskeiset periaatteet ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja eri lähteistä. Opiskelija tuntee hyvin kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä toimenpiteitä ja prosesseja ruokaketjuissa ja osaa nimetä kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita.

Lisätiedot

Opintojakso kuuluu ammattikorkeakoulujen CampusOnline -tarjontaan.

Siirry alkuun