Kehittämisprojekti (10op)
Toteutuksen tunnus: KA01CMYT04-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.04.2018 - 10.12.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 10.12.2018 - 26.04.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 8 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- TKI-osuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 10 - 30
- Koulutus
- Agrologi (AMK)
- Opettajat
- Jussi Esala
- Samu Palander
- Juha Tiainen
- Anna Tall
- Juhani Suojaranta
- Heikki Harmanen
- Opintojakso
- KA01CMYT04
Tavoitteet
Opiskelija syventää asiantuntijuuttaan valitsemallaan aihealueella, joka voi olla kotieläintuotannon, kotieläinten terveydenhuollon, kasvintuotannon tai teknologian osaamisalaa painottuva. Työ voi perustua myös koko ruokaketjua läpäisevään teemaa, ja tällöin se tehdään ryhmässä, jossa on agrologi-, elintarvikeinsinööri - ja restonomiopiskelijoita. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa analysoida tuotantoprosessien ja toimintojen vuorovaikutuksia osaamisalojen välisiä. Hän osaa poimia keskeisiä toimintojen ja prosessien tehokkuutta ja laatua kuvaavia indikaattoreita sekä kehittää edelleen käyttäen apuna kotimaisista ja ulkomaisista lähteistä saamaansa käytännön ammatilliseen osaamiseen ja tutkimuksiin pohjautuvaa tietoa.
Sisältö
Opiskelijapari tai pienryhmä valitsee tuotantoprosesseihin tai toimintoihin liittyvän projektiaiheen opettajien ohjauksessa. Eri ryhmien aiheet voivat poiketa toisistaan sekä vuosiluokittain, että vuosiluokkien välillä.
Oppimateriaalit
Opiskelijoiden ryhmäkohtaisten töiden vaatima opiskelijaryhmän itse valitsema ammatillinen ja tieteellinen kirjallisuus
Opetusmenetelmät
-Aktivoivat luennot
-Pienryhmissä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijaryhmän oppimisprosessia tukee joustavaasti tilanteen mukaan usea eri opettaja
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan työmäärä on 270 h, josta:
- työjärjestyksessä olevaa opiskelua 40h
- omatoimista ohjattua työskentelyä 230 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan monipuolista aiheeseen perehtyneisyyttä, alan uusimman kotimaisen tiedon hallintaa sekä ulkomaisen ammatillisen tiedon hyödyntämistä.
Esitietovaatimukset
-Kaikki yhteiset ammattiopinnot
-Kaikki maatalousyritysten tuotantoprosessit valinnan alaiset opinnot joko suoritettua tai aloitettu
Lisätiedot
Kaikki lukujärjestykseen merkityt tunnit ovat pakollisia