Siirry suoraan sisältöön

Kehittämisprojekti (10op)

Toteutuksen tunnus: KA01CMYT04-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.04.2018 - 10.12.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.12.2018 - 26.04.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
8 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
Agrologi (AMK)
Opettajat
Jussi Esala
Samu Palander
Juha Tiainen
Anna Tall
Juhani Suojaranta
Heikki Harmanen
Opintojakso
KA01CMYT04

Tavoitteet

Opiskelija syventää asiantuntijuuttaan valitsemallaan aihealueella, joka voi olla kotieläintuotannon, kotieläinten terveydenhuollon, kasvintuotannon tai teknologian osaamisalaa painottuva. Työ voi perustua myös koko ruokaketjua läpäisevään teemaa, ja tällöin se tehdään ryhmässä, jossa on agrologi-, elintarvikeinsinööri - ja restonomiopiskelijoita. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa analysoida tuotantoprosessien ja toimintojen vuorovaikutuksia osaamisalojen välisiä. Hän osaa poimia keskeisiä toimintojen ja prosessien tehokkuutta ja laatua kuvaavia indikaattoreita sekä kehittää edelleen käyttäen apuna kotimaisista ja ulkomaisista lähteistä saamaansa käytännön ammatilliseen osaamiseen ja tutkimuksiin pohjautuvaa tietoa.

Sisältö

Opiskelijapari tai pienryhmä valitsee tuotantoprosesseihin tai toimintoihin liittyvän projektiaiheen opettajien ohjauksessa. Eri ryhmien aiheet voivat poiketa toisistaan sekä vuosiluokittain, että vuosiluokkien välillä.

Oppimateriaalit

Opiskelijoiden ryhmäkohtaisten töiden vaatima opiskelijaryhmän itse valitsema ammatillinen ja tieteellinen kirjallisuus

Opetusmenetelmät

-Aktivoivat luennot
-Pienryhmissä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijaryhmän oppimisprosessia tukee joustavaasti tilanteen mukaan usea eri opettaja

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan työmäärä on 270 h, josta:
- työjärjestyksessä olevaa opiskelua 40h
- omatoimista ohjattua työskentelyä 230 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan monipuolista aiheeseen perehtyneisyyttä, alan uusimman kotimaisen tiedon hallintaa sekä ulkomaisen ammatillisen tiedon hyödyntämistä.

Esitietovaatimukset

-Kaikki yhteiset ammattiopinnot
-Kaikki maatalousyritysten tuotantoprosessit valinnan alaiset opinnot joko suoritettua tai aloitettu

Lisätiedot

Kaikki lukujärjestykseen merkityt tunnit ovat pakollisia

Siirry alkuun