Ravitsemuslaadun kehittäminen (5op)
Toteutuksen tunnus: KA33C10-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 09.11.2017 - 08.02.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.02.2018 - 07.04.2018
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija perehtyy kansallisiin aiheeseen liittyviin toimenpideohjelmiin ja suosituksiin. Opiskelija tunnistaa, tietää ja osaa soveltaa ravitsemuslaadun kehittämisen mahdollisuuksia toiminnan suunnittelussa, tuotesuunnittelussa, tuotevalikoiman hallinnan sekä tuotannon ja palvelusuunnittelun eri vaiheissa. Opiskelijalla on valmiudet suunnitella, toteuttaa ja arvioida ravitsemuslaadun kehittämisprojekteja.
Sisältö
-ravitsemussuositukset,- toimenpideohjelmat ja niiden soveltaminen
-ravitsemuslaadun kehittämisprojekti
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opinnon alussa
Opetusmenetelmät
Luennot
Ryhmätyöt ja itsenäinen opiskelu
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Lukujärjestykseen merkittyä opetusta 19
Ryhmätyöt ja itsenäinen opiskelu 116 h
Yhteensä 135 h
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1
Opiskelija osaa rakentaa ravitsemuslaadun kehittämisprojektin ja esitellä ravitsemuslaadun kehittämiseen liittyviä suosituksia ja toimenpideohjelmia ja osaa hyödyntää niitä omassa kehittämisprojektissaan.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3
Opiskelija osaa rakentaa analysoiden ja perustellen ravitsemuslaadun kehittämisprojektin. Opiskelija hallitsee ravitsemuslaadun kehittämiseen liittyvät suositukset ja toimenpideohjelmat ja osaa soveltaa niitä hyvin omassa kehittämisprojektissaan.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Opiskelija osaa rakentaa monipuolisesti analysoiden ja valintoja perustellen ravitsemuslaadun kehittämisprojektin. Opiskelija hallitsee ravitsemuslaadun kehittämiseen liittyvät suositukset ja toimenpideohjelmat ja osaa soveltaa niitä laaja-alaisesti omassa kehittämisprojektissaan.
Esitietovaatimukset
Opintojaksolle osallistuminen edellyttää Ravitsemustaito (Voutilainen E., Fogelholm M., Mutanen M. 2015) tai vastaavan oppisisällön hallinnan