Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketuotannon uudet menetelmät (5op)

Toteutuksen tunnus: KA33C70-1

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2015 - 02.08.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
20.09.2015 - 15.11.2015
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opettajat
Jussi Esala
Jarmo Alarinta
Opintojakso
KA33C70

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy ruokaketjun ajankohtaisiin teknologisiin ratkaisuihin. Opiskelija osaa tarkastella erilaisia ruuan valmistamiseen liittyviä menetelmiä, esimerkiksi nanoteknologia, sous vide. Opiskelija osaa hankkia tietoa uusista ratkaisuista sekä osaa arvioida uusien menetelmien käyttöönottoon liittyviä riskejä ja hyötyjä.

Sisältö

Kestävä kehitys – luonnonvarojen ja energian tehokas hyödyntäminen elintarvikeketjussa

Innovatiiviset tuotteet ja pakkaukset

Elintarviketurvallisuutta ja tuotelaatua lisäävät valmistusmenetelmät

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Ei harjoittelua

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 32 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 103 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on osallistunut kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää elintarviketuotannon uusia tuotteita ja menetelmiä. Opiskelija on pystynyt hyödyntämään kurssin peruskäsitteistöä kurssitehtävässään.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää aiheen käsitteistöä ja on osoittanut kykyä soveltaa opittua ruokatuotannon menetelmiin. Opiskelija on osoittanut uusien menetelmien arviointikykyä kurssitehtävässään.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää aiheen käsitteistöä ja on osoittanut kykyä arvioida uusia elintarvikkeiden prosessointi- ja kehittämismenetelmiä. Opiskelija on pystynyt tuottamaan uutta tietoa kurssitehtävässään

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Siirry alkuun