Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketuotannon uudet menetelmät (5op)

Opintojakson tunnus: KA33C70

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija perehtyy ruokaketjun ajankohtaisiin teknologisiin ratkaisuihin. Opiskelija osaa tarkastella erilaisia ruuan valmistamiseen liittyviä menetelmiä, esimerkiksi nanoteknologia, sous vide. Opiskelija osaa hankkia tietoa uusista ratkaisuista sekä osaa arvioida uusien menetelmien käyttöönottoon liittyviä riskejä ja hyötyjä.

Sisältö

Kestävä kehitys – luonnonvarojen ja energian tehokas hyödyntäminen elintarvikeketjussa

Innovatiiviset tuotteet ja pakkaukset

Elintarviketurvallisuutta ja tuotelaatua lisäävät valmistusmenetelmät

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on osallistunut kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää elintarviketuotannon uusia tuotteita ja menetelmiä. Opiskelija on pystynyt hyödyntämään kurssin peruskäsitteistöä kurssitehtävässään.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää aiheen käsitteistöä ja on osoittanut kykyä soveltaa opittua ruokatuotannon menetelmiin. Opiskelija on osoittanut uusien menetelmien arviointikykyä kurssitehtävässään.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssityöskentelyyn. Opiskelija on osoittanut opintojaksolla kykyä ymmärtää aiheen käsitteistöä ja on osoittanut kykyä arvioida uusia elintarvikkeiden prosessointi- ja kehittämismenetelmiä. Opiskelija on pystynyt tuottamaan uutta tietoa kurssitehtävässään

Siirry alkuun