Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyö (15 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00CX96-3003

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
28.04.2025 - 31.07.2026
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Jarmo Alarinta
Margit Närvä
Merja Kyntäjä
Ilmari Äijö
Matti-Pekka Pasto
Sarita Ventelä
Ryhmät
MBIELI22
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
Opintojakso
8B00CX96

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa itsenäisesti suunnitella, toteuttaa ja raportoida tutkimus-, suunnittelu- tai kehityshankkeen, joka yhdistää koulutusohjelman keskeisen oppiaineksen ja työelämän tarpeet. Opiskelija osaa kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Hän osaa esitellä työtään opinnäyteseminaareissa. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa suomen tai ruotsin kielen taitonsa ja perehtyneisyytensä opinnäytetyönsä alaan.

Sisältö

Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
Opinnäytetyöseminaarit
Kypsyysnäyte

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella. Kypsyysnäyte arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kypsyysnäytteen vaatimukset ja arviointikriteerien mukaisesti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella. Kypsyysnäyte arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kypsyysnäytteen vaatimukset ja arviointikriteerien mukaisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella. Kypsyysnäyte arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kypsyysnäytteen vaatimukset ja arviointikriteerien mukaisesti.

Esitietovaatimukset

Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet
Tutkimus- ja kehittämistyö

Siirry alkuun