Siirry suoraan sisältöön

Kokonaisarkkitehtuuri (3 op)

Toteutuksen tunnus: LT00DB49-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.04.2025 - 08.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 19.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
SeAMK Liiketalous ja pk-yrittäjyys
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Tradenomi (AMK), Liiketalous
Opettajat
Mikko Kulmala
Ryhmät
LITA23D
Tradenomi (AMK), Liiketalous
Opintojakso
LT00DB49

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää kokonaisarkkitehtuurin käsitteet, keskeiset mallit ja merkityksen organisaatiolle. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa hyödyntää liiketoimintamallinnuksen, prosessimallinnuksen ja kokonaisarkkitehtuurimallinnuksen työkaluja.

Sisältö

Kokonaisarkkitehtuurin käsitteet ja osa-alueet
Liiketoimintamallinnus
Prosessimallinnus
Kokonaisarkkitehtuurimallinnus

Oppimateriaalit

Moodle- ja verkkomateriaalit

Opetusmenetelmät

Luennot ja käytännön työpajat

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

luennot 20h, itsenäinen työskentely 61h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa nimetä kokonaisarkkitehtuurin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osa-alueita. Opiskelija osaa avustetusti hyödyntää liiketoimintamallinnuksen, prosessimallinnuksen ja kokonaisarkkitehtuurimallinnuksen työkaluja liiketoiminnan analysointiin.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija ymmärtää kokonaisarkkitehtuurin keskeiset käsitteet, mallit ja osa-alueet. Opiskelija osaa itsenäisesti hyödyntää liiketoimintamallinnuksen, prosessimallinnuksen ja kokonaisarkkitehtuurimallinnuksen työkaluja liiketoiminnan analysointiin.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa soveltaa kokonaisarkkitehtuurin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osa-alueita liiketoiminnan analysoinnissa. Opiskelija osaa itsenäisesti ja monipuolisesti hyödyntää liiketoimintamallinnuksen, prosessimallinnuksen ja kokonaisarkkitehtuurimallinnuksen työkaluja liiketoiminnan analysointiin.

Siirry alkuun