Siirry suoraan sisältöön

Business-etiketti (2op)

Toteutuksen tunnus: KD07BHHA245-3017

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 18.02.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
02.03.2026 - 29.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 16
Koulutus
Tradenomi (AMK), Liiketalous
Opettajat
Kristiina Mutka-Vierula
Ajoitusryhmät
Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa) (Koko: 3 . Avoin AMK : 3.)
Ryhmät
MLITA25
Tradenomi (AMK), Liiketalous, monimuotototeutus
MLITA23
Tradenomi (AMK), Liiketalous, monimuotototeutus
VVO
VVO-ryhmä Peppiä varten
MLITA24
Tradenomi (AMK), Liiketalous, monimuotototeutus
Pienryhmät
Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa)
Opintojakso
KD07BHHA245

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa toimia erilaisissa liike- ja työelämän arjen ja juhlan tilanteissa sekä tilaisuuksissa. Opiskelija osaa ottaa huomioon muut ihmiset etiketin lähtökohtana.

Sisältö

- business-etiketti käsitteenä
- tervehtiminen, esittely, puhuttelu ym. käyttäytyminen eri tilanteissa ja tilaisuuksissa
- työpaikkahaastattelu, kokoukset, erilaiset juhlat ym. tilanteet
- viestintä eri välinein
- pukeutuminen ja muu ilmiasu
- ruokailuun liittyvät tavat
- liikelahjat ja muu muistaminen
- kulttuurierojen huomioiminen

Oppimateriaalit

- opettajan ilmoittama materiaali

Opetusmenetelmät

- Luennot iltaisin klo 17.00 alkaen, harjoitukset, ryhmätyö, vierailu/vieraileva luennoitsija
- itsenäinen työskentely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

- luennot 15 h
- itsenäinen työskentely 39 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on suorittanut annetut tehtävät ja on osallistunut opintojaksoon. Opiskelija osaa toimia erilaisissa liike- ja työelämän arjen ja juhlan tilanteissa sekä tilaisuuksissa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on suorittanut annetut tehtävät hyvin ja on osallistunut aktiivisesti opintojaksoon. Opiskelija osaa toimia erilaisissa liike- ja työelämän arjen ja juhlan tilanteissa sekä tilaisuuksissa. Opiskelija osaa ottaa huomioon muut ihmiset etiketin lähtökohtana.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on suorittanut annetut tehtävät kiitettävästi ja on osallistunut aktiivisesti ja rakentavasti opintojaksoon. Opiskelija osaa toimia erilaisissa liike- ja työelämän arjen ja juhlan tilanteissa sekä tilaisuuksissa. Opiskelija osaa ottaa huomioon muut ihmiset etiketin lähtökohtana.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Lisätiedot

Opetus järjestetään klo 17.00 alkaen

Siirry alkuun