Riskien hallinta (5 op)
Toteutuksen tunnus: KA00CA99-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
22.04.2024 - 04.09.2024
Ajoitus
04.10.2024 - 01.12.2024
Laajuus
5 op
Virtuaaliosuus (op)
3 op
Yksikkö
SeAMK Master School
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettaja
- Margit Närvä
- Jyrki Rajakorpi
Ajoitusryhmät
- Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa) (Koko: 10. Avoin AMK: 10.)
Opiskelijaryhmät
-
YRKK24RRestonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK24IInsinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK24AAgrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
MAAJOHT24Maatalousyrityksen kokonaisvaltainen johtaminen, YAMK
Koulutusryhmat
- Avoin AMK (Ei koske tutkinto-opiskelijaa)
Tavoitteet
Opiskelija ymmärtää ruokaketjussa toimivien yritysten liiketoimintaan liittyviä riskejä ja niiden hallintaa. Hän tuntee keskeisiä riskien hallintakeinoja ja osaa soveltaa niitä yksittäiseen yritykseen.
Sisältö
-Riskilajit
-Riskien arviointi
-Riskienhallinta
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alussa
Opetusmenetelmät
Luennot, ryhmätyö, harjoitustyö
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan työmäärä 135 h, josta lähiopetusta noin 22 h.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa antaa esimerkkejä eri riskilajeista. Hän tuntee riskien hallintakeinoja ja osaa soveltaa niitä tyydyttävästi ruokaketjun yritykseen.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa analysoida yrityksen riskejä. Hän tuntee riskien hallintakeinoja ja osaa soveltaa niitä monipuolisesti ruokaketjun yritykseen.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa analysoida yrityksen riskejä monesta eri näkökulmasta. Hän tuntee riskien hallintakeinoja ja osaa analysoida ja soveltaa niitä syvällisesti ja monipuolisesti ruokaketjun yritykseen.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Ryhmätyö, harjoitustehtävä
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita