Siirry suoraan sisältöön

Lean Thinking (5 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00CY03-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

22.04.2024 - 18.12.2024

Ajoitus

07.01.2025 - 23.02.2025

Laajuus

5 op

Yksikkö

VANHENNETTU SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Margit Närvä

Opiskelijaryhmät

  • MBIELI22
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
  • AFE22
    Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
  • BIELI21
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Tavoitteet

Student can the basic principles of the lean thinking. The Student can apply the most common lean methods and tools. Student can apply the lean thinking in his/her work.

Sisältö

Principles of lean thinking
Lean methods
Lean tools

Oppimateriaalit

Lim, J. S. (2020). Lean Quality Management. https://doi.org/10.1201/9780429281600-9 https://web-p-ebscohost-com.libts.seamk.fi/ehost/ebookviewer/ebook/bmxlYmtfXzIxNDIyNzBfX0FO0?sid=1ee07578-ddb4-4362-af25-2a888d59b39b@redis&vid=0&format=EB&lpid=lp_231&rid=0

Borges, R., Freitas, F., & Sousa, I. (2015). Application of Lean Manufacturing Tools in the Food and Beverage Industries. Journal of technology management & innovation, 10(3), 120-130. https://doi.org/10.4067/S0718-27242015000300013 https://scielo.conicyt.cl/pdf/jotmi/v10n3/art13.pdf
Artikkelit
Luentomateriaali

Opetusmenetelmät

Luennot, harjoitustehtävät.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä ohjattua opiskelua: 15 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 120 h

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

The student has participated actively in the course. Student has shown in the course ability to comprehend and apply the basic concepts of the course. ?

Arviointikriteerit, hyvä (3)

The student has carried out work very well and participated actively and constructively. Student has shown in the course ability to comprehend and to apply well the concepts of the course.? ?

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

The student has carried out work to an excellent standard and participated actively and constructively. Student has shown in the course ability to comprehend and the apply excellently the concepts of the course. ?

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Harjoitustehtävät
Tentti

Esitietovaatimukset

Industrial management
Supply chain management