Siirry suoraan sisältöön

Lean Thinking (5 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00CY03-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.04.2024 - 18.12.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.01.2025 - 04.04.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Margit Närvä
Ryhmät
BIELI21
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
MBIELI22
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
AFE22
Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Opintojakso
8B00CY03

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Student can the basic principles of the lean thinking. The Student can apply the most common lean methods and tools. Student can apply the lean thinking in his/her work.

Sisältö

Principles of lean thinking
Lean methods
Lean tools

Oppimateriaalit

Bicheno, J., & Holweg, M. (2024). The lean toolbox: A sourcebook for process improvement (6th rev. ed.). /
Bicheno, J., & Holweg, M. (2023). The lean toolbox: A sourcebook for process improvement (6th ed.).

International Labour Organization (ILO). (2017). Lean Manufacturing Techniques for Food Industries. https://www.ilo.org/wcmsp5/groups/public/—ed_dialogue/—sector/documents/publication/wcms_621440.pdf

Borges, R., Freitas, F., & Sousa, I. (2015). Application of Lean Manufacturing Tools in the Food and Beverage Industries. Journal of technology management & innovation, 10(3), 120-130. https://doi.org/10.4067/S0718-27242015000300013 https://scielo.conicyt.cl/pdf/jotmi/v10n3/art13.pdf
Artikkelit
Luentomateriaali

Opetusmenetelmät

Luennot, harjoitustehtävät.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä ohjattua opiskelua: 15 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 120 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

The student has participated actively in the course. Student has shown in the course ability to comprehend and apply the basic concepts of the course. ?

Arviointikriteerit, hyvä (3)

The student has carried out work very well and participated actively and constructively. Student has shown in the course ability to comprehend and to apply well the concepts of the course.? ?

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

The student has carried out work to an excellent standard and participated actively and constructively. Student has shown in the course ability to comprehend and the apply excellently the concepts of the course. ?

Esitietovaatimukset

Industrial management
Supply chain management

Siirry alkuun