Introduction to Research and Development (2 op)
Toteutuksen tunnus: YPOE1C2-3017
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.09.2024 - 19.09.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 02.09.2024 - 13.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
- Opettajat
- Samu Palander
- Ajoitusryhmät
- Pienryhmä 1 (Koko: 25 . Avoin AMK : 0.)
- Pienryhmä 2 (Koko: 25 . Avoin AMK : 0.)
- Ryhmät
-
AFE22Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
-
AFE23Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
- Pienryhmät
- Pienryhmä 1
- Pienryhmä 2
- Opintojakso
- YPOE1C2
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
The student is able to
- identify differences in scientific and everyday thinking
- define different approaches to research and basics concepts of research
- present the stages of a research process and reporting (structure)
- explain the importance of critical thinking in research and development work
- give examples of the meaning of research ethics
Sisältö
- scientific and everyday thinking
- general research ethics
- central research methods
- basic concepts and structure of research
- states of research process and report
- research&development approach to work
Oppimateriaalit
The teacher announces at the beginning of the course
Opetusmenetelmät
Introductory lesson, e-learning and assignments online, final disussion
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Total work load 54 hours.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Pass:
The student demonstrates the competencies defined as the learning goals of the course and acceptably carries out the possible assignments related to the course.
Fail:
The student does not achieve the learning goals of the course and is not able to demonstrate their competencies.
Esitietovaatimukset
Aikaisempia opintoja ei tarvita