Siirry suoraan sisältöön

Introduction to Research and Development (2 op)

Toteutuksen tunnus: YPOE1C2-3017

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.09.2024 - 19.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
02.09.2024 - 13.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Opettajat
Samu Palander
Ajoitusryhmät
Pienryhmä 1 (Koko: 25 . Avoin AMK : 0.)
Pienryhmä 2 (Koko: 25 . Avoin AMK : 0.)
Ryhmät
AFE22
Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
AFE23
Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Pienryhmät
Pienryhmä 1
Pienryhmä 2
Opintojakso
YPOE1C2

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

The student is able to
- identify differences in scientific and everyday thinking
- define different approaches to research and basics concepts of research
- present the stages of a research process and reporting (structure)
- explain the importance of critical thinking in research and development work
- give examples of the meaning of research ethics

Sisältö

- scientific and everyday thinking
- general research ethics
- central research methods
- basic concepts and structure of research
- states of research process and report
- research&development approach to work

Oppimateriaalit

The teacher announces at the beginning of the course

Opetusmenetelmät

Introductory lesson, e-learning and assignments online, final disussion

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Total work load 54 hours.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Pass:
The student demonstrates the competencies defined as the learning goals of the course and acceptably carries out the possible assignments related to the course.
Fail:
The student does not achieve the learning goals of the course and is not able to demonstrate their competencies.

Esitietovaatimukset

Aikaisempia opintoja ei tarvita

Siirry alkuun