Forest based food products (5 op)
Toteutuksen tunnus: 9A00CZ08-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
17.04.2023 - 06.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
04.09.2023 - 17.12.2023
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- SeAMK Agrologi
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Agrologi (AMK)
- Opettajat
- Risto Lauhanen
- Juha Tiainen
- Opintojakso
- 9A00CZ08
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Tavoitteet
In this course, the student will get familiar with the forest-based food products, like legal eatable berries, mushrooms and herbs. In addition, spruce sprouts and birch sap will be a part of the course contents. Every-man's rights, acts, markets, taxes and food safety issues will be studied.
Sisältö
Lessons, forest excursions and excursions in food companies and research institutes in Finland.
Oppimateriaalit
Material is shown by the lecturer.
Opetusmenetelmät
Theory and 2-3 study trips.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required