Siirry suoraan sisältöön

Forest based food products (5 op)

Toteutuksen tunnus: 9A00CZ08-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.04.2023 - 06.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.09.2023 - 17.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
SeAMK Agrologi
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Agrologi (AMK)
Opettajat
Risto Lauhanen
Juha Tiainen
Opintojakso
9A00CZ08

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

In this course, the student will get familiar with the forest-based food products, like legal eatable berries, mushrooms and herbs. In addition, spruce sprouts and birch sap will be a part of the course contents. Every-man's rights, acts, markets, taxes and food safety issues will be studied.

Sisältö

Lessons, forest excursions and excursions in food companies and research institutes in Finland.

Oppimateriaalit

Material is shown by the lecturer.

Opetusmenetelmät

Theory and 2-3 study trips.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required

Siirry alkuun