Opinnäytetyö (30 op)
Toteutuksen tunnus: KA00CB21-3001
Toteutuksen perustiedot
Ajoitus
01.08.2021 - 31.07.2023
Laajuus
30 op
Yksikkö
SeAMK Master School
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettaja
- Margit Närvä
- Kaija Nissinen
- Terhi Junkkari
Opiskelijaryhmät
-
YRKK19RRestonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK20RRestonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK22RRestonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan
käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen tilanteeseen sopivaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida saatuja tuloksia sekä laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida saadun tuloksen merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin ja osaa esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.
Sisältö
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen