Siirry suoraan sisältöön

Nutrition project (5op)

Toteutuksen tunnus: KA00CB13-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.08.2020 - 31.12.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.01.2021 - 31.07.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
englanti
Paikat
0 - 30
Koulutus
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettajat
Kaija Nissinen
Vastuuopettaja
Kaija Nissinen
Opintojakso
KA00CB13

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

The student is familiar with the national and international environment of his professional field. The student participates in the project in which the professional tasks are analyzed, estimated and developed internationally.

Sisältö

-national and international challenges of nutrition
-project work

Oppimateriaalit

Basic material is in the Moodle. In assignments information retrieval by students is needed.

Opetusmenetelmät

- webinars/videoconferences
- introducing oneself, grouping
- online chats
- assignments
- peer reviews, self evaluation

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

- no exams

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

135 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1
The student can give examples of main nutrition issues in international level and compare them with national issues. The student can take part and analyze nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3
The student can name main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
The student can define main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can built, analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Esitietovaatimukset

The participation in the course requires the knowledge of Ravitsemustaito (Voutilainen E., Fogelholm M., Mutanen M. 2015) or the similar contents.

Lisätiedot

The participation in the course requires the knowledge of Ravitsemustaito (Voutilainen E., Fogelholm M., Mutanen M. 2015 or newer) or the similar contents

The IT-equipment required:
computer with broadband
BigBlueButtonBN -environment
web-cam, headset
Seinäjoki UAS Instructions for Written Work

Siirry alkuun