Siirry suoraan sisältöön

Yritystoiminta ja yrittäjyys (3op)

Toteutuksen tunnus: XX00BE90-3064

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2020 - 15.11.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.10.2020 - 31.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Nina Sillvan
Vastuuopettaja
Nina Sillvan
Opintojakso
XX00BE90

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- kuvata yritystoiminnan merkitystä ja roolia yhteiskunnassa ja oman alansa kannalta
- selittää yrittäjyyden ilmenemismuotoja yksilöiden ja organisaatioiden tasolla
- kuvata yrittäjyyskyvykkyydet ja analysoida omia yrittäjyyskyvykkyyksiään
- kuvata kannattavan liiketoiminnan perusedellytykset
- tarkastella analyyttisesti oman alansa yrittäjyyden tulevaisuuden näkymiä

Sisältö

- yritystoiminta osana yhteiskuntaa ja globaalia toimintaympäristöä
- yrittäjyys toimintamallina ja yritystoimintana
- liiketoiminnan peruskäsitteet ja ansaintalogiikka
- Yritystoiminta osana työuraa omalla alalla

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

- Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista ja kaikkien tehtävien hyväksyttyä suoritusta. Opintojakson osaamistavoitteiden on täytyttävä, jotta suoritus voidaan hyväksyä.

Esitietovaatimukset

Ei ole.

Siirry alkuun