Yritystoiminta ja yrittäjyys (3op)
Toteutuksen tunnus: XX00BE90-3064
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.04.2020 - 15.11.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.10.2020 - 31.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- kuvata yritystoiminnan merkitystä ja roolia yhteiskunnassa ja oman alansa kannalta
- selittää yrittäjyyden ilmenemismuotoja yksilöiden ja organisaatioiden tasolla
- kuvata yrittäjyyskyvykkyydet ja analysoida omia yrittäjyyskyvykkyyksiään
- kuvata kannattavan liiketoiminnan perusedellytykset
- tarkastella analyyttisesti oman alansa yrittäjyyden tulevaisuuden näkymiä
Sisältö
- yritystoiminta osana yhteiskuntaa ja globaalia toimintaympäristöä
- yrittäjyys toimintamallina ja yritystoimintana
- liiketoiminnan peruskäsitteet ja ansaintalogiikka
- Yritystoiminta osana työuraa omalla alalla
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
- Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista ja kaikkien tehtävien hyväksyttyä suoritusta. Opintojakson osaamistavoitteiden on täytyttävä, jotta suoritus voidaan hyväksyä.
Esitietovaatimukset
Ei ole.