Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)
Opintojakson tunnus: KA15B20
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 2 op
- Vastuuhenkilö
- Paula Juurakko
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Esitietovaatimukset
- Ruokapalvelujen tuottaminen
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.