Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Opintojakson tunnus: KA15B20

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op
Vastuuhenkilö
Paula Juurakko

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.

Siirry alkuun