Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Toteutuksen tunnus: KA15B20-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
05.05.2017 - 08.10.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.09.2017 - 15.10.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KA15B20

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opetusmenetelmät

Jamix-ruoka reseptiohjelma

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 h

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Lisätiedot

Opintojakson tehtävät integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin.

Siirry alkuun