Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)
Toteutuksen tunnus: KA15B20-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.04.2019 - 15.09.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2019 - 20.10.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Paula Juurakko
- Opintojakso
- KA15B20
Tavoitteet
Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Opetusmenetelmät
Jamix-ruoka reseptiohjelma
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
2 op - 54 h
18 tuntia kontaktiopetusta
36 tuntia itseohjautuvaa opiskelua
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.
Esitietovaatimukset
- Ruokapalvelujen tuottaminen
Lisätiedot
Opintojakson tehtävät integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin