Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Toteutuksen tunnus: KA15B20-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2019 - 15.09.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 20.10.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KA15B20

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opetusmenetelmät

Jamix-ruoka reseptiohjelma

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 h
18 tuntia kontaktiopetusta
36 tuntia itseohjautuvaa opiskelua

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Lisätiedot

Opintojakson tehtävät integroidaan Prikan johtovuorojen tehtäviin

Siirry alkuun