Elämystapahtuma Etelä-Pohjanmaan läpiLaajuus (3 op)
Tunnus: XX00DM56
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää elämyksen syntymiseen vaikuttavat tekijät ja sen monipuoliseen tuottamiseen liittyvät periaatteet. Opiskelija osaa toteuttaa moniaistisen ja mieleenpainuvan elämystapahtuman. Opintojakson myötä opiskelija hallitsee monialaisessa projektitehtävässä toimimisen sekä osaa arvioida elämystuotannon laatua kokonaisvaltaisesti.
Sisältö
•ruokaelämystapahtuman toteutus
•tila ja tunnelma
•ruokatuote
•ohjelma
•palvelupolku
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa elämyksen tuottamisen pääperiaatteita ja arvioida niiden merkitystä elämystuotannossa.
Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa moniaistisen ja mieliinpainuvan ruokatapahtuman ottaen huomioon resurssit sekä elämysteeman.
Opiskelija huomioi palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa itse ruokatuotteeseen, tunnelmaan, asiakkaan kohtaamiseen sekä kokonaisuuden johtamiseen liittyviä näkökohtia.