Siirry suoraan sisältöön

Nutrition project (5op)

Toteutuksen tunnus: KA33C30-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2018 - 31.12.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2019 - 31.07.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettajat
Kaija Nissinen
Vastuuopettaja
Kaija Nissinen
Opintojakso
KA33C30

Tavoitteet

The student is familiar with the national and international environment of his professional field. The student participates in the project in which the professional tasks are analyzed, estimated and developed internationally.

Sisältö

-national and international challenges of nutrition
-project work

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1
The student can give examples of main nutrition issues in international level and compare them with national issues. The student can take part and analyze nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3
The student can name main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
The student can define main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can built, analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Esitietovaatimukset

The participation in the course requires the knowledge of Ravitsemustaito (Voutilainen E., Fogelholm M., Mutanen M. 2015) or the similar contents.

Siirry alkuun