Siirry suoraan sisältöön

Tuotannon prosessi kulttuurialalla (5op)

Toteutuksen tunnus: 2B00BP20-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
27.08.2018 - 14.09.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.08.2018 - 21.12.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Kulttuurituottaja (AMK)
Opettajat
Johanna Ikola
Opintojakso
2B00BP20

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tunnistaa ja ymmärtää kulttuurialan tuotantojen erilaisten toimintaympäristöjen vaatimukset esim. turvallisuuden, aikataulutuksen, henkilöstön, infrastruktuurin, kestävän kehityksen, yleisöpalvelujen ja lupakäytänteiden näkökulmasta
-tuottaa osana tuotantoryhmää tapahtuman/kulttuuripalvelun/mediatuotteen kannattavasti ja asiakaslähtöisesti.

Sisältö

-tutustuminen erilaisten tuotantojen toimintaympäristöihin ja niiden ominaispiirteisiin ja vaatimuksiin
-tuotannon kaari, rahoitus ja budjetointi, markkinointi ja tiedottaminen
-tuotantojen kumppanuudet ja yritysyhteistyö
-tarvittavat luvat ja sopimukset
-tekijänoikeusasiat -kestävä kehitys tuotannoissa -edellä mainittujen tietojen soveltaminen ensimmäisen vuoden tuotannossa

Oppimateriaalit

Opettajan kurssin alussa osoittama materiaali
Kurssilla tentitään Saksala 2015: Tuottajan käsikirja

Opetusmenetelmät

Luennot, ryhmäharjoitukset oman tuotannon parissa

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti on viimeisellä lähitunnilla joulukuussa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä 135 h
Lähitunnit 40 h
Omaan tuotantoon liittyvät tehtävät 70 h
Kirjallisuuteen tutustuminen 25 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa erilaisia kulttuurituotannon toimintaympäristöjä ja hahmottaa tuotannon projektina.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija ymmärtää erilaisten toimintaympäristöjen luomat vaatimukset, haasteet ja mahdollisuudet sekä osaa ottaa em. asiat huomioon tuottamisessa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija ymmärtää erilaisten toimintaympäristöjen luomat vaatimukset, haasteet ja mahdollisuudet sekä osaa ottaa em. asiat huomioon tuottamisessa. Hän näkee erilaisten toimintaympäristöjen mahdollisuudet tuotannon näkökulmasta.

Siirry alkuun