Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu (30op)

Toteutuksen tunnus: KC03ER00-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.04.2018 - 31.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.08.2018 - 31.07.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
30 op
Lähiosuus
30 op
TKI-osuus
30 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Opettajat
Matti-Pekka Pasto
Vastuuopettaja
Matti-Pekka Pasto
Opintojakso
KC03ER00

Tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.

Sisältö

Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja ?tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.

Oppimateriaalit

Hatu- harjoitteluohjelma ja erillisohjeet moodlessa

Opetusmenetelmät

Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Työelämässä tapahtuva harjoittelujakso

Kansainvälisyys

Harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

810 h, 5 kk

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opintojakso arvioidaan hyväksytty / hylätty.
Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä.
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä.

Esitietovaatimukset

Johdanto elintarviketekniikan opintoihin, elintarvikeprosessit sekä elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia, yhteensä vähintään 100 op. (Suositus)

Siirry alkuun