Siirry suoraan sisältöön

Cultivation of cereals (6op)

Toteutuksen tunnus: 9A00BJ27-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.08.2017 - 31.08.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2017 - 31.12.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
Lähiosuus
5 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
englanti
Opettajat
Anu Latva-Reinikka
Jussi-Matti Kallio
Anna Tall
Heikki Harmanen
Opintojakso
9A00BJ27

Tavoitteet

Students will understand the development phases of the more common field crops, cultivation techniques, and the factors that affect the quantity and quality of harvests. Students will know how to use machinery needed to harvest and process field crops. They will be competent in compiling a cultivation scheme and in making quality analyses. They will also be aware of the significance of the factors associated with quality.

Sisältö

Principles of the yield of cereal harvests and stages of cereal development
- Cultivation techniques for field crops
- Common quality analyses for cereals
- Making a cultivation scheme on computer
- Machinery used to harvest and process cereals

Oppimateriaalit

http://www.vyr.fi/fin/in-english
Jones, J. Benton. 2003. Agronomic handbook : management of crops, soils and teir fertility

Opetusmenetelmät

Lectures and study trips (40 %), exercises ( 25 % ), approved assignment (10 %), approved exam (25 %).

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Totally 156 h, lectures 60 h, practise sessions 24 h, autonomous studies and presentations 42 h, exam 30 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Students are able to study the basics of the period.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Students are able to course things well.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Students are able to course things well and knows how to apply them in practice.

Siirry alkuun